De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Beberuk
Zeer pittige salade van aubergines en kouseband
Ingrediënten:
- 3 kleine aubergines
- 10 slierten kouseband
- 1 tomaat
- 1 eetlepel olie
- 1 limoen
Bumbu:
- 3 rode lomboks
- 2 rawits
- 1 teen knoflook
- 4 sjalotten
- 1 cm. kencur
- 1 theelepel trassi
- 1 theelepel suiker
- halve theelepel zout
Bereiding:
Schil de aubergines en snijd ze in smalle reepjes en de kouseband in stukjes van ca. 2 cm. Snijd de tomaat in kleine partjes. Blancheer de kouseband en aubergine. Snipper alle ingredienten voor de bumbu en maak het fijn in de vijzel of blender. Meng dit samen met de olie door de groente. Verdeel de salade over borden en besprenkel met het limoensap.
download