De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Bandeng Ketjap
Makrelen uit de oven
Ingrediënten:
- 2 grote verse makrelen
- 1 eetlepel olie
- 1 teen knoflook
- zout
- peper
- citroensap
- ketjap
Bereiding:
Maak de vissen schoon, was ze goed en laat ze uitlekken. Verwarm de oven voor op 175 graden. Besmeer een grote ovenschaal met de olie en leg de vissen naast elkaar in de schaal met het vlees omhoog. Bestrooi ze met knoflook, zout en peper en giet het citroensap naar smaak erover. Plaats de schaal in de oven. Na 10 min. de vissen besprenkelen met de ketjap en bak de vissen gaar in ca. 20 min. tijd.
download