De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sambal Goreng Telor Tiga
Pittige eieren in kruidige kokossaus
Ingrediënten:
- 50 ml. santen
- 6 hardgekookte eieren
- 5 rode lomboks
- 5 sjalotten
- 3 teentjes knoflook
- 2 kemirienoten
- 2 eetlepels olie
- 1 eetlepel trassi
- 1 theelepel gula djawa
Bereiding:
Pel de eieren en frituur deze goudbruin in de olie. Maal de lomboks, de sjalotten, de knoflook, de kemirienoten en de trassi tot een sambal. Fruit de sambal 3 minuten. Voeg de santen en de gula djawa toe. Leg de eieren in de saus en laat het geheel 10 minuten zachtjes pruttelen.
download