De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Bakwan Dua
Gefrituurde garnalen taugebollen
Ingrediënten:
- 1 kop bloem
- halve theelepel bakpoeder
- 1 geklutst ei
- 150 ml. water
- 1 kop tauge
- garnalen
- zout
- peper
- olie
Bereiding:
Kluts het ei. Meng in een kom de bloem met het bakpoeder en voeg het ei toe. Roer dit goed door en voeg beetje bij beetje water toe. Blijf ondertussen goed roeren. Voeg zout, tauge, garnalen en peper toe en schep het geheel goed door. Verhit de olie tot ca. 180 graden. Neem een soep- of opscheplepel en hou deze in de hete olie. Vul de hete lepel met beslag d.m.v. een andere lepel. Doop de gevulde lepel in de olie en wacht tot het beslag loslaat. Laat ze dan verder frituren tot goudbruin krokant.
download