De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Kecap
Kip gestoofd in een zoete ketjapsaus
Ingrediënten:
- 1 kg. kip
- 4 eetlepels ketjap manis
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel peper
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel gemberpoeder
Bereiding:
Verhit een pan zonder olie. Bak de fijngehakte knoflook tot het geurig is. Voeg de kip toe en bak deze goudbruin. Voeg de ketjap manis, peper, zout en gemberpoeder toe. Laat de kip 20 min. op laag vuur sudderen tot de saus is ingedikt.
download