De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sateh Berisi Udang
Spiesen van garnalen met ui, paprika en tomaat
Ingrediënten:
- 20 grote garnalen
- 2 tomaten
- 1 rode ui
- 1 rode paprika
- 5 groene lomboks
- 1 theelepel peper
- 1 theelepel garam masala
- limoensap
- zout naar smaak
- olie
Bereiding:
Wrijf de garnalen in met limoensap en zout en laat het 15 min. marineren. Hak de lomboks fijn, snijd de paprika, ui en tomaten in gelijke stukken. Strooi de lomboks, garam masala en de peper over de garnalen. Rijg de garnalen, afwisselend met de ui, paprika en tomaat aan satehstokjes. Bestrijk de satehs met olie en rooster ze op de bbq gaar.
download