De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sateh Bistik Kelapa
Rundersateh met een kokoslaagje
Ingrediënten:
- 500 gr. biefstuk
- 200 gr. geraspte kokos
Bumbu:
- 7 sjalotten
- 5 teentjes knoflook
- 2 cm. kunyit
- halve theelepel ketumbar
- suiker naar smaak
- zout naar smaak
Bereiding:
Week de satehstokjes in koud water. Snijd het vlees in blokjes. Snipper de sjalotjes, knoflook en kunyit fijn. Maal de bumbu tot een pasta en meng de geraspte kokos er door. Voeg het vlees toe en schep alles goed door. Laat het vlees een uur in de koelkast marineren. Rijg drie stukjes vlees aan elk satehstokje en rooster de sateh goudbruin.
download