De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Babi Panggang Empat
Geroosterd varkensvlees
Ingrediënten:
- 500 gr. hamlappen
- 6 eetlepels ketjap manis
- 3 eetlepels olie
- 2 eetlepels asem
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 2 theelepels kerrie
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel ketumbar
- 2 tenen knoflook
- 1 theelepel djahe
- zout
Bereiding:
Maak een marinade van ketjap, olie, asem, kerriepoeder, zout, laos, djahe en ketumbar. Marineer het vlees hierin minstens 3 uur. Bak het vlees rondom bruin. Pers de knoflook uit en bak dit even mee. Roer de tomatenpuree door de marinade en doe dit bij het vlees en stoof het vlees gaar. Laat het vlees in het stoofvocht afkoelen en rooster het de volgende dag. Snijd het vlees in repen en serveer hierbij Babi Panggang Saus Tiga.
download