Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Bebotok Ikan
Kepiting Bakar
Pindang Telor
Kue Zebra Chiffon Dua
Ayam Panggang Madu
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Babi Panggang Empat
Geroosterd varkensvlees
Ingrediënten:
- 500 gr. hamlappen
- 6 eetlepels ketjap manis
- 3 eetlepels olie
- 2 eetlepels asem
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 2 theelepels kerrie
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel ketumbar
- 2 tenen knoflook
- 1 theelepel djahe
- zout
Bereiding:
Maak een marinade van ketjap, olie, asem, kerriepoeder, zout, laos, djahe en ketumbar. Marineer het vlees hierin minstens 3 uur. Bak het vlees rondom bruin. Pers de knoflook uit en bak dit even mee. Roer de tomatenpuree door de marinade en doe dit bij het vlees en stoof het vlees gaar. Laat het vlees in het stoofvocht afkoelen en rooster het de volgende dag. Snijd het vlees in repen en serveer hierbij Babi Panggang Saus Tiga.
Babi Panggang Empat