Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Ayam Panggang Pedis Dua

Hete kippenpoten van de bbq


Ingrediënten:

- 1 kg. kippenpoten
- 30 gr. asempasta
- 15 gr. zout
- 5 gr. peper
- 3 eetlepels ketjap manis

Bumbu:

- 200 gr. rode lomboks
- 50 gr. knoflook
- 50 gr. ui
- 25 gr. kencur
- 5 gr. trassi
- 5 gr. djahe
- olie

Bereiding:

Wrijf de kip in met peper en zout. Snipper de lomboks, knoflook en ui fijn. Schil de kencur en djahe en snijd dit ook fijn. Maal de bumbu tot een pasta en fruit het in olie tot het begint te geuren. Meng de bumbu met de asempasta en ketjap en smeer de kippenpoten hiermee in. Wikkel de poten in aluminiumfolie en bak ze in de oven op 250 graden in 1 uur gaar. Verwijder de folie en rooster de kippenpoten daarna op de bbq.

Ayam Panggang Pedis Dua