De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Panggang Pedis Dua
Hete kippenpoten van de bbq
Ingrediënten:
- 1 kg. kippenpoten
- 30 gr. asempasta
- 15 gr. zout
- 5 gr. peper
- 3 eetlepels ketjap manis
Bumbu:
- 200 gr. rode lomboks
- 50 gr. knoflook
- 50 gr. ui
- 25 gr. kencur
- 5 gr. trassi
- 5 gr. djahe
- olie
Bereiding:
Wrijf de kip in met peper en zout. Snipper de lomboks, knoflook en ui fijn. Schil de kencur en djahe en snijd dit ook fijn. Maal de bumbu tot een pasta en fruit het in olie tot het begint te geuren. Meng de bumbu met de asempasta en ketjap en smeer de kippenpoten hiermee in. Wikkel de poten in aluminiumfolie en bak ze in de oven op 250 graden in 1 uur gaar. Verwijder de folie en rooster de kippenpoten daarna op de bbq.
download