De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ikan Panggang Tiga
Geroosterde dorade van de bbq
Ingrediënten:
- 500 gr. dorade
- 4 eetlepels limoensap
- 1 eetlepel zout
Bumbu:
- 6 teentjes knoflook
- 6 kemirienoten
- 4 cm. kunyit
- halve theelepel zout
- halve theelepel peper
- 2 eetlepels olie
Bereiding:
Besprenkel de vis met limoensap en het zout en laat dit voor een half uur intrekken. Pers de teentjes knoflook uit. Rooster de kemirienoten en kunyit in een droge koekenpan en maal het fijn met de overige bumbu-ingrediënten. Wrijf de vis in met de bumbu en laat dit 1 uur marineren. Rooster de vis op de barbecue mooi bruin en gaar.
download