De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Sapit
Kip met kokosmelk van de barbecue
Ingrediënten:
- 1 kip
- 500 gr. uien
- 1 theelepel ketumbar
- 2 rawits
- djinten
- 1 teen knoflook
- 1 schijf djahe
- gula djawa
- 1 blok santen
- peper
- zout
Bereiding:
Snipper de uien, snijd de rawits fijn en pers de knoflook. De kip in zijn geheel of in stukken koken. Als de kip gaar is de kruiden en santen toevoegen. Laat de santen smelten en stoof dit rustig tot het geheel droog is. Rooster dan de kip op de barbecue of onder de grill tot bruin.
download