Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Ayam Rebus Ketjap

Kip gestoofd in ketjapsaus


Ingrediënten:

- 4 kippenbouten
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 cm. djahe
- 1 eetlepel ketjap asin
- 2 eetlepels ketjap manis
- 1 eetlepel oestersaus
- 1 eetlepel limoensap
- 2 eetlepels margarine
- peper
- zout

Bereiding:

Snijd de ui in halve ringen, rasp de djahe en de knoflook. Meng het limoensap, ketjap asin, djahe, zout en peper met elkaar en bestrijk de kip hier mee, laat het een uur marineren. Fruit de knoflook en de ui in de margarine tot het gaat geuren. Doe de kip en de marinade er bij en bak totdat de kip van kleur verandert. Voeg de ketjap manis, oestersaus en eventueel wat water toe en stoof de kip gaar.

Ayam Rebus Ketjap