De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Bakar Pedis Dua
Pittige kip van de barbecue
Ingrediënten:
- 8 kipkarbonades
- 1 schijfje djahe
- 1 theelepel knoflook
- 2 eetlepels worcestersaus
- 2 eetlepels tomatensaus
- 2 eetlepels sambal lampung
- 1 eetlepel citroensap
- 1 theelepel rijstwijn
- 1 eetlepel olie
- zout
Bereiding:
Rasp de knoflook en de djahe. Meng alle ingrediënten voor de marinade door elkaar en marineer de kip hierin voor een paar uur. Gril de kip op de barbecue bruin en gaar terwijl je de kip steeds met de marinade bestrijkt.
download