De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ikan Bakar Dua
Gegrilde vis van de barbecue
Ingrediënten:
- 1 kg. vis naar keuze
- 3 sjalotten
- 3 tenen knoflook
- 2 kemirienoten
- 3 eetlepels gula merah
- 1 eetlepel asempasta
- 3 eetlepels olie
- zout naar smaak
Bereiding:
Snipper de sjalotten en knoflook fijn en maal dit met de kemirienoten en zout tot een pasta. Doe er dan de gula merah bij en meng dit er goed door heen. Voeg daarna de asempasta en de olie toe en meng het goed door elkaar. Bestrijk de vis met deze marinade en laat het een uur intrekken. Rooster de vis op de barbecue gaar, terwijl je het steeds met de marinade insmeert.
download