De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Panggang Djeruk Madu
Geroosterde zoet/zure kip van de barbecue
Ingrediënten:
- 4 kipkarbonades
Bumbu:
- 1 teentje knoflook
- 1 eetlepel olie
- 2 eetlepels honing
- 1 eetlepel ketjap manis
- 1 theelepel citroenrasp
- 1 eetlepel citroensap
- zout
Bereiding:
Pers de knoflook. Roer de ingredienten voor de bumbu door elkaar tot een marinade. Besmeer de karbonades hiermee en laat de kip minimaal een uur marineren. Rooster de karbonades op de barbecue totdat ze gaar en bruin zijn. Bestrijk de kip tijdens het roosteren steeds met de marinade.
download