De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Goreng Empat
Pittige kip geroosterd op de barbecue
Ingrediënten:
- 1 kg. kip
Marinade:
- 2 uien
- 4 tenen knoflook
- 1 cm. djahe
- 2 eetlepels worcestersaus
- 2 eetlepels tomatensaus
- 2 eetlepels sambal lampung
- 4 eetlepels ketjap manis
- 1 eetlepel limoensap
- 2 eetlepels olie
- zout
Bereiding:
Hak de kip in 4 stukken. Snijd de knoflook, uien en de djahe fijn. Meng alle ingredienten voor de marinade met elkaar. Doe de stukken kip in een kom, smeer deze in met de marinade en laat de kip voor een nacht marineren. Rooster de kip de volgende dag op de barbecue gaar en bruin. Bestrijk de kip regelmatig tijdens het roosteren met de marinade.
download