De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Piri-Piri
Kipspiesjes van de barbecue
Ingrediënten:
- 2 kipfilets
- 4 eetlepels olie
- 3 rawits
- 2 tenen knoflook
- sap van een halve citroen
- 1 bos rozemarijn
Bereiding:
Pers de knoflook. Stamp de rawits fijn en vermeng ze met de olie. Snijd de kipfilet in drie repen. Marineer de kip ca. 3 uur in de olie samen met de citroen en knoflook. Steek in iedere kipreep een satehstokje of een serehstengel. Grill de kip op een barbecue op rozemarijn.
download