Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Bebotok Ikan
Kepiting Bakar
Pindang Telor
Kue Zebra Chiffon Dua
Ayam Panggang Madu
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Ayam Katsu
Krokante kipfilet met knoflook en gember
Ingrediënten:
- 4 kipfilets
- 100 gr. bloem
- 200 gr. panko
- 1 limoen
- 1 ei
- olie
Bumbu:
- 3 teentjes knoflook
- 1 cm. djahe
- 1 theelepel zout
- peper
Bereiding:
Pers de limoen en de knoflook uit en rasp de djahe. Wrijf de kipfilets in met zout, knoflook, djahe en limoensap en laat het voor een nacht marineren. Klop het ei los. Haal de filets eerst door de bloem, daarna door het ei en daarna door de panko. Druk de panko goed aan en laat de filets een uur in de koelkast opstijven. Frituur de filets in hete olie gaar.
Ayam Katsu