Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Bebotok Ikan
Kepiting Bakar
Pindang Telor
Kue Zebra Chiffon Dua
Ayam Panggang Madu
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Ayam Pedis
Kip in een tomatensaus met champignons
Ingrediënten:
- 1 kg. kipfilet
- 4 uien
- 50 gr. boter
- 250 gr. champignons
- 140 gr. tomatenpuree
- 3 theelepels sambal oelek
- 1 theelepel djahe
- 1 theelepel ketumbar
- 1 theelepel djinten
- 2 dl. ketjap manis
- 1 theelepel paprikapoeder
- 3 tenen knoflook
Bereiding:
Snijd de uien grof en de champignons in stukjes. Boter in de pan doen, kipfilet iets bakken en er vervolgens weer uithalen. Kipfilet in kleine stukjes snijden. Uien en champignons in dezelfde pan bakken. Kipfilet toevoegen met de rest van de ingredienten en dit alles gaar stoven in ca. 3 kwartier. Hier kan men witte rijst of aardappelen bij eten.
Ayam Pedis