De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Panggang di Saus Santen
Geroosterde kip in kokosmelksaus
Ingrediënten:
- 1 kg. kip
- olie
- 2 eetlepels ketjap manis
- 2 lomboks
- 2 tenen knoflook
- 3 uien
- 50 gr. santen
- zout
- citroensap
Bereiding:
Rooster de kip bruin onder de gril of op de barbecue. Snipper de uien, knoflook en de lomboks fijn en vermeng dit met het zout. Bak dit mengsel in de olie en voeg dan de kip toe samen met de santen en de ketjap. Voeg dan het citroensap toe en laat de kip gaar stoven. Voeg wat water toe als het te droog wordt.
download