De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Udang Panggang Merah
Rode garnalen van de barbecue
Ingrediënten:
- 500 gr. grote garnalen
- 1 dl. tomatenketchup
- 1 eetlepel sambal
- 1 theelepel peper
- 3 rode lomboks
Bereiding:
Snijd de lomboks in ringen en maak het heel fijn in de vijzel. Meng dit met de overige ingredienten in een kom en roer het goed door. Leg de garnalen in de kom, schep het goed door en laat ze een nacht hierin marineren. Rijg de garnalen per twee aan een satehstokje en rooster ze op de barbecue tot de garnalen gaar zijn.
download