De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Puding Mangga Sutera
Zoete mangopudding gegarneerd met stukjes mango
Ingrediënten:
- 1 mango
- 1 blikje gecondenseerde melk
- 6 blikjes water
- 1 zakje agar-agar
- halve fles mangosiroop ABC
Bereiding:
Gebruik voor het water het blikje van de gecondenseerde melk. Meng gecondenseerde melk met het water en agar-agar in een pan en breng dit al roerende aan de kook. Spoel een puddingvorm om met water en giet hier het agarmengsel in. Laat het afkoelen. Als de pudding al een beetje stijf is geworden, snijd het, nog in de vorm, in stukken en giet hier de siroop over zodat de smaak helemaal in de pudding kan trekken. Laat de pudding voor minimaal 3 uur in de koelkast opstijven. Snijd de mango in stukjes en garneer de pudding hiermee.
download