Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Puding Mangga Sutera

Zoete mangopudding gegarneerd met stukjes mango


Ingrediënten:

- 1 mango
- 1 blikje gecondenseerde melk
- 6 blikjes water
- 1 zakje agar-agar
- halve fles mangosiroop ABC

Bereiding:

Gebruik voor het water het blikje van de gecondenseerde melk. Meng gecondenseerde melk met het water en agar-agar in een pan en breng dit al roerende aan de kook. Spoel een puddingvorm om met water en giet hier het agarmengsel in. Laat het afkoelen. Als de pudding al een beetje stijf is geworden, snijd het, nog in de vorm, in stukken en giet hier de siroop over zodat de smaak helemaal in de pudding kan trekken. Laat de pudding voor minimaal 3 uur in de koelkast opstijven. Snijd de mango in stukjes en garneer de pudding hiermee.

Puding Mangga Sutera