Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Kue Cubit

Zoete cakejes bestrooid met hagelslag en kaas


Ingrediënten:

- 100 gr. bloem
- 100 gr. kristalsuiker
- 100 gr. gesmolten boter
- 3 eieren
- kwart theelepel baking soda
- halve theelepel bakpoeder
- 1 pak vanillesuiker

Topping:

- kleurrijke hagelslag
- geraspte kaas

Bereiding:

Beboter de kue cubitpan en zet deze opzij. Meng met de mixer de eieren en kristalsuiker op hoge snelheid tot een dik schuim. Op lage snelheid de bloem er lepel voor lepel inmengen. Voeg de gesmolten boter toe. Voeg baking soda, bakpoeder en vanillesuiker toe en roer tot een glad beslag.

Verwarm de pan op laag vuur. Vul de vormpjes voor de helft met het cakebeslag, want het rijst nog tijdens het bakken. Bestrooi met geraspte kaas, hagelslag of een mengsel van beiden. Doe dan het deksel op de pan en bak totdat de onderkant van de koekjes mooi goudbruin is.

Kue Cubit