De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Telor Lombok
Eieren in een pittige kokossaus
Ingrediënten:
- 3 eetlepels olie
- 1 schijfje djahe
- 2 teentjes knoflook
- zout
- 3 uien
- 2,5 dl. water
- 50 gr. santen, blok
- 5 grote lomboks
- 8 eieren
Bereiding:
Kook de eieren hard en pel ze. Pel de uien en snipper ze fijn. Pel de knoflook en pers hem uit. Was de lomboks en hak ze fijn. Schil de djahe en rasp hem grof. Verhit de olie in een pan en fruit hierin de uien, knoflook, lomboks, djahe en wat zout ca. 3 min. Schenk het water in de pan en voeg de santen toe. Breng het geheel voortdurend roerend aan de kook tot de santen is opgelost. Voeg de eieren toe en laat het geheel, zonder deksel op de pan, nog ca. 5 min. zachtjes pruttelen.
download