De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Selada Ketimun Nanas
Frisse, pittige komkommer-ananassalade
Ingrediënten:
- 1 blikje ananas
- 2 theelepels sambal trassi
- 1 komkommer
- sap van 1 limoen
Bereiding:
Was de komkommer. Snijd de komkommer en de ananas in gelijke stukken. Meng de sambal met de komkommer en ananas, voeg het sap van de ananas en het limoensap toe. Laat de smaken goed intrekken door de salade een paar uur in de koelkast te laten staan.
download