De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sayur Bening
Kipfilet met spinazie en mais in bouillon
Ingrediënten:
- 400 gr. kipfilet
- 1 theelepel laos
- 200 gr. verse spinazie
- halve eetlepel gula djawa
- 2 sjalotjes
- 1 blikje mais
- 1 eetlepel djahe
Bereiding:
Snijd de kipfilet in stukjes. Doe dit in een pan met 5 dl. water en breng het aan de kook. Was de spinazie en laat het uitlekken. Snipper de sjalotjes. Voeg de sjalotjes, djahe, laos en de gula djawa toe aan de kip en laat dit in ca. 30 min. gaar worden. Voeg dan de spinazie toe en laat deze even slinken. Roer er tenslotte de uitgelekte maiskorrels door.
download