De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in bouillon
Ingrediënten:
- 250 gr. runderpoulet
- halve spitskool
- 100 gr. kouseband
- 1 aubergine
- 100 gr. vliespinda's
- 1 klein blikje maïs
- 2 uien
- 250 gr. tomaten
- 1 rode lombok
- 1 daun salam
- 1 stukje laos
- 1 bouillonblok
- 1 mespuntje trassi
- 1 eetlepel asem
Bereiding:
De poulet en pinda's in een ruime hoeveelheid water aan de kook brengen tot de poulet gaar is. Alle groenten kleinsnijden, wassen en samen met de kruiden toevoegen bij de poulet. Goed doorroeren en op laag vuur aan de kook brengen. Laat het sudderen tot de kouseband gaar is. Water niet afgieten.
download