De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sateh Udang
Spiesjes van grote gemarineerde garnalen
Ingrediënten:
- 600 gr. grote garnalen
- 250 gr. dasar untuk ikan
- serehstengels
Bereiding:
Snijd de serehstengels zo dat je er voldoende hebt om er satehstokjes van te maken van ca. 20 cm. lang. Pel de garnalen, meng ze met dasar untuk ikan en laat ze een nacht marineren in de koelkast. Rijg de garnalen per stuk aan een serehstengel en rooster ze gaar op de barbecue.
download