Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Sateh Tahu Miso

Tahu en groenten aan een spies met miso pesto


Ingrediënten:

- 450 gr. tahu
- 1 rode paprika
- 12 champignons
- 6 zilveruitjes
- 3 courgettes
- 1,5 dl. olijfolie
- 3 eetlepels ketjap asin
- 2 tenen knoflook
- 2 theelepels djahe

Voor de miso pesto:

- 90 gr. ongezouten, geroosterde pinda's
- 60 gr. korianderblaadjes
- 2 eetlepels miso pasta
- 2 tenen knoflook
- 1 dl. olijfolie

Bereiding:

Snijd de tahu, paprika en courgettes in ongeveer even grote blokjes. Halveer de champignons en snijd de zilveruitjes in vieren. Rijg de groenten en tahu om en om aan spiesen en leg ze in een niet metalen schaal. Meng olie, ketjap, knoflook en djahe, schenk de helft over de spiesen en laat ze een uurtje marineren. Draai ze af en toe om. Maak voor de pesto de miso pasta, de pinda's, knoflook en de korianderblaadjes fijn in de keukenmachine. Schenk tijdens het draaien de olie er bij en pureer tot een gladde massa ontstaat. Rooster de spiesen tot ze gaar en mooi van kleur zijn. Bestrijk ze regelmatig met de overgebleven marinade. Serveer de miso pesto er bij.

Sateh Tahu Miso