Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Sateh Manis Djeruk Nipis

Blokjes varkensvlees aan een spies


Ingrediënten:

- 500 gr. hamlappen
- halve eetlepel sambal manis
- 3 teentjes knoflook
- 5 eetlepels ketjap manis
- 1 eetlepel gula djawa
- 3 eetlepels limoensap
- zout naar smaak
- satehstokjes

Bereiding:

Snijd het vlees in blokjes. Pers de knoflook uit. Doe de ketjap in een kom en voeg hier de sambal, knoflook, gula djawa, limoensap en wat zout bij. Laat het varkensvlees hierin meer dan 2 uur marineren. Leg de satehstokjes in koud water. Rijg het vlees aan de stokjes, per stokje max. 4 blokjes. Rooster de Sateh Manis op de bbq of op een bakplaat.

Sateh Manis Djeruk Nipis