De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sateh Kambing
Blokjes geitenvlees aan een spies
Ingrediënten:
- 500 gr. geitenvlees
- 1 eetlepel citroensap
- 8 tenen knoflook
- 1 theelepel peper
- 2 eetlepels ketjap manis
Bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Pel de tenen knoflook en pers ze uit. Roer de ketjap, citroensap en peper door de knoflook en laat het vlees er minstens 1 uur in marineren, hoe langer hoe lekkerder het gerecht. Rijg de stukjes vlees aan satehstokjes, max. 4 stukjes per stokje en schuif ze dicht tegen elkaar aan. Rooster de sateh rondom bruin en gaar in ca. 7 tot 10 min. Geef er ketjapsaus of satehsaus bij.
download