Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Ayam Djahe Mangga

Kipfilet in Babi Panggangsaus met mango


Ingrediënten:

- 4 kipfilets
- 2 rijpe mango's
- 3 cm. djahe
- 2 lente-uitjes
- 1 eetlepel ketjap manis
- 1 theelepel sesamolie
- peper
- zout
- 2 eetlepels olie
- babi panggang saus

Bereiding:

Maak de kipfilets schoon en snijd ze doormidden. Snijd ze dan in vingerdikke reepjes en doe ze in een kom. Pel en rasp de djahe, snipper de lente-uitjes heel fijn en voeg dit toe aan de kip. Doe ook sesamolie, ketjap manis, peper en zout naar smaak bij de kip en laat het minstens een half uur marineren. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in even dikke reepjes als de kip, houd het apart. Verhit de olie in een wok en roerbak de kip ca. 5 min. Verwarm de mango en meng het bij de kip. Serveer het heet met Babi Panggang saus er overheen gegoten.

Ayam Djahe Mangga