De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Puding Tapeh Ketan Hitam
Pudding van zwarte, gegiste rijst met jonge kokos
Ingrediënten:
- 750 cc. santen
- 150 gr. suiker
- 1 pakje agar-agar
- 400 gr. jonge kokos
- 3 eidooiers
- 250 gr. tapeh ketan hitam
- 3 eiwitten
- mespunt zout
Bereiding:
Kluts de eidooiers en klop de eiwitten stijf. Kook de santen, suiker en agar-agar op en doe er vervolgens de jonge kokos, de tapeh en de eidooiers bij en roer het geheel goed door elkaar. Neem het dan van het vuur af en giet het mengsel bij het, met wat zout stijfgeklopte eiwit, weer goed mengen en wanneer het lauw geworden is overgieten in de gewenste vorm(pjes), die vooraf met wat water is/zijn bevochtigd. Laat het geheel afkoelen.
download