De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Puding Kelapa
Pudding van kokosmelk, slagroom en geraspte kokos
Ingrediënten:
- 2 dl. melk
- 2 eidooiers
- 1 dl. dikke santen
- 75 gr. suiker
- 100 gr. geraspte kokos
- 2,5 dl. slagroom
- 15 gr. gelatinepoeder
Bereiding:
Kook de melk met de dikke santen. Sla de eidooiers met de suiker stijf. Giet de kokende melk op de suiker-eimassa. Zet de pan terug op het vuur en kook dit langzaam gaar zodat het langzaam dik kan worden. Voeg de gelatine toe. Haal de pudding van het vuur en laat hem onder voortdurend roeren afkoelen. Spatel tot slot de geraspte kokos erdoor samen met de geslagen room. Stort de pudding in vormpjes en laat die afkoelen. Je kunt ook stukjes fruit hierdoor roeren.
download